Køb/salg og auktioner

Her ser du en liste sites hvor man kan købe brugte sager og auktionssitesAnnoncemarkeder:
dba.dk – den blå avis på nettet En af de største online-annoncemarkeder i Danmark. I skrivende stund er der over 177.000 annoncer. Der er både meget lave priser og opskruede priser på DBA, så se dig for. Søgefunktionaliteten og overskueligheden er på det seneste blevet endnu bedre. Du kan søge i alle annoncerne uden at betale noget. Vil du så have telefonnummer eller email-adresse på en annonce, koster det 14 kr. for 24 timer, eller 24 kr. for syv dage. Sitet kan absolut anbefales.
Papkassen Ikke nær så stort annoncemarked som DBA, men med nok aktivitet til at det er et besøg værd. Et specielt kendetegn er at annoncerne i de forskellige kategorier listes efter hvornår de er sat i. For almindelig annoncering er sitet gratis at bruge.
Google Grupper Googles interface til Usenet. Der er 46 danske markedpladskategorier. Fuldstændig gratis at bruge. Men vær opmærksom på at ens email kan blive spammet af at deltage i grupperne – så opret en til formålet.
Gul og Gratis
Amazon Den store onlineinternetboghandel, hvor man også kan købe meget andet end bøger. Her kan man både købe, nyt brugt og deltage i auktioner.

Auktioner:

QXL Allround onlineauktion hvor der er stor aktivitet.
ebay.com Verdens største onlineauktion, hvor man kan købe både nye og brugte ting. Her kan man finde ting man slet ikke kan finde i Danmark, eller hvis man er heldig ting som er vanvittigt billige. Der er mange handlende i hele verden som lever af at sælge varepartier her. For at sikre sig at man ikke bliver snydt, kan man se andre køberes anmeldelse af sælgerne. Den nemmeste form for betaling foregår med Paypal-konto (som ebay ejer) som man gratis kan oprette, eller hvor man betale med et Visa-kort. Det ømme punkt ved denne Globale ebay er, at de fleste handlende bor i USA, og transport og told kan øge omkostningen. Der er dog mange hjælpemidler på sitet, som f.eks. en Shipping Calculator der kan beregne fragtprisen med forskellige firmaer.
ebay – Tyskland Samme firma som ovenstående. Den tyske afdeling er den største efter den globale, og så har den den fordel at der ikke skal betales told og at fragtomkosningerne er meget lavere end når ting bestilles i USA.
ebay – UK Også meget stor, og samme fordele som med den tyske.
ebay.se Den svenske ebay er ikke så stor, men forsendelsesomkostningerne eventuelt endnu billere end fra Tyskland og UK.
Topauktioner Foretager politiauktioner i København.
Lauritz.com Auktionssite med overvægt på antikviteter.
Bruun-Rasmussen Overvejende kunst og antikvitetsauktion.
Dansk Automobilbørs, København A/S Bilauktion
Danauktion
Markedsauktion

Klassiske loppemarkeder:

Markedskalenderen Her kan du se hvor i landet der finder loppemarkeder sted lige nu. Kalenderen er fint opdateret.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *